De toekomst van werken in de bouw

Kom op dinsdag 23 mei aanstaande van 15.00 – 17.00 uur naar het Techniek Innovatie Huis van ROC Mondriaan voor de toekomst van leren in de bouwsector tijdens de workshop: De impact en effecten van VR, AR, AI en biometrie op training en opleiding.

Als docent (en/ of student) van ROC Mondriaan, is dit een unieke kans om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer hoe Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), Artificial Intelligence (AI) en biometrie een een cruciale rol spelen in de bouwsector. En hoe ze kunnen worden toegepast om de veiligheid, efficiëntie en precisie op de bouwplaats te verbeteren.

De workshop wordt gepresenteerd door Averell van den Bos, een gerenommeerde expert op het gebied van deze technologieën. Averell is medeoprichter van The Service Concept, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen voor de bouwsector. Met zijn diepgaande kennis en praktische ervaring zal hij je inzichten bieden die je niet mag missen! Dit is dé gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan de toekomst van leren in de bouwsector. Schrijf je nu in voor de workshop over de impact en effecten van VR, AR, AI en biometrie op training en opleiding. Bereid je voor op een inspirerende ervaring die je horizon zal verbreden en je zal helpen excelleren in de moderne bouwwereld. En neem je vooral studenten mee! We zien je graag op dinsdag 23 mei aanstaande in het Techniek Innovatie Huis!
Klik hier om je aan te melden voor deze workshop!