Gratis workshop van Bouwmensen

Bouwmensen West in Delft is een opleidingsbedrijf voor de bouwnijverheid.

Zij zijn geen school, maar leiden leerlingen, na het behalen van hun VO diploma, op tot vakbekwaam timmerman (m/v). Dit doen zij o.a. in samenwerking met het ROC Mondriaan, school voor Bouw en Infra.
Bouwmensen richt zich op vmbo-/mavoleerlingen die een toekomst in de bouw ambiëren. Met name de leerlingen die gaan diplomeren en zich focussen op een volgende stap.
Bouwmensen biedt een praktische workshop aan voor díe leerlingen die graag kennis willen maken met de grondbeginselen in de bouwsector.

Onder begeleiding van vakbekwame werkplaatsmedewerkers biedt Bouwmensen enthousiaste leerlingen een dagdeel een leuke workshop timmeren aan en gaan met handgereedschap zelf iets in elkaar knutselen. Uiteraard krijgen de leerlingen dat zelfgemaakte werkstuk mee naar huis!
Ook kunnen de leerlingen via een VR bril ervaren hoe het is om zelf iets te bouwen.

Heeft u in uw klas (3e en/of 4e-jaars) leerlingen die denken aan een toekomst in de bouw en wilt u met deze leerlingen deelnemen aan onze workshop, dan kunt u reageren naar: B.Barendrecht@bouwmensen-west.nl
Geeft u hierbij uw NAW-gegevens, school/leerjaar van uw klas en het aantal deelnemers aan.
N.a.v. het aantal deelnemers komt Bouwmensen met een voorstel voor een dag en tijdstip. Er is plaats voor een groep van maximaal 10 personen; Bouwmensen vraagt ook een begeleider van uw school om mee te komen.

Barry Barendrecht, instructeur werkplaats.
Sandra Hoogendijk, leerlingbegeleider (06- 191 66 776).