Kijk je rijk bij het Corbulo!

Een kijkje bij een ander nemen is niet alleen heel leuk, het kan ook erg nuttig en leerzaam zijn. Tijdens een Kijk-je-Rijk-activiteit wordt een school, bedrijf, organisatie of instelling bezocht. 

Aan iedere Kijk je Rijk is een specifiek thema gekoppeld, zodat het bezoek een doel en verdieping heeft. Dit jaar organiseert de Lucas Academie weer verschillende Kijk je Rijk activiteiten. Na de aanmelding krijgen de deelnemers een ‘Kijk-je-wijzer’ toegestuurd, waarin vragen zijn opgesteld volgens de stappen: plan, do, check en act. Wanneer je als deelnemer gebruik maakt van de Kijk-je-wijzer kan je gerichter kijken naar wat voor jou van belang is. 

Het Corbulo College is met het dit jaar geopende ‘Corbulab’ (haar eigen Techlab) één van de hotspots van Lucas Onderwijs. Doe mee aan onze ‘mini-techathon’ en maak in sneltreinvaart kennis met VR/AR-technologie, waterstofauto’s, mokkenbedrukken, laser- en 3D-printen en robotica. Datum: 27 september a.s., 09.00-12.00 uur. Locatie: Corbulo College, Van Tuyl van Serooskerkenstraat 2, Voorburg. Voor aanmelding: https://www.lucasacademie.nl/themalijnen?aid=256&activiteit=Kijk-je-Rijk:-mini-techathon-op-het-Corbulab.