Kom naar de escaperoom van Smart Makers Delft!

Wil je een unieke educatieve ervaring bij het Stanislas vmbo mavo Delft? Vanaf maandag 26 februari tot en met vrijdag 15 maart biedt het Stanislas vmbo mavo Delft een meeslepende escaperoom aan, ontworpen om leerlingen op een boeiende manier kennis te laten maken met de technieken van de toekomst.

In deze escaperoom worden leerlingen ondergedompeld in een spannend verhaal waarin ze de hoofdpersoon moeten helpen. Hierdoor ontdekken ze niet alleen hun technisch talent, maar verkennen ze ook de samenhang van vier essentiële technische domeinen:

  • Installatietechniek
  • Bouw
  • Robotica & metaaltechniek
  • Procestechniek

De escaperoom benadrukt de gezamenlijke waarde van techniek in de maatschappij, waardoor leerlingen een holistisch begrip van technologie ontwikkelen.

Wilt u met uw klas deelnemen aan deze inspirerende escaperoom? Aanmelden kan via onze website of door contact op te nemen met ons.

Praktische informatie:

Doelgroep: PO-VMBO-HAVO en VWO

Aantal leerlingen: Maximaal 32 leerlingen per ronde

Programmaduur: 90 minuten per ronde

Beschikbare dagen: Op schooldagen van 26 februari t/m 15 maart

Mogelijke starttijden: 9:00, 10:30, 12:30 en 14:00

Voorafgaand aan het bezoek bieden wij een voorbereidingsles van 45 minuten aan (LOB), die op uw eigen school door uzelf gegeven kan worden. Na afloop is er ook een LOB-les beschikbaar om de leerervaring verder te verdiepen.

Wij kijken ernaar uit om uw leerlingen te verwelkomen in onze escaperoom en samen de fascinerende wereld van technologie te ontdekken.

Vanuit Stanislas vmbo mavo Delft zijn Rowdy Lagraauw en Jacqueline de Boer het Smart Makers Delft concept voor de locatie aan het ontwikkelen. Wij komen graag in contact met bedrijven, scholen en andere partners die iets kunnen betekenen bij de programmering op onze locatie.

Voor meer informatie: Jacqueline de Boer, BOEJ@stanislascollege.nl