Open dag Metalent: 24 maart a.s.

Ben je aan het oriënteren op een mbo-vervolgopleiding? Ga voor een opleiding in de techniek, want techniek is toekomst. En ook nog eens boeiend en leuk. Kom naar onze open dag op 24 maart.

Wil je werken, leren, een praktijkgerichte training, coaching én baangarantie? Allemaal betaald en ook nog eens direct een fulltime (!) salaris ontvangen? Dan is de unieke BBL+ opleidingsvariant van Metalent jouw volgende stap.

MTEC+ (Metalent Technical Education Center) in Schiedam (Van Heekstraat 15) is één van de locaties voor praktijktraining. Dus juist dáár houden wij onze open dagen.

Kijk op www.metalent.nl/jouwtalent voor meer informatie en meld je aan!

Je bent op vrijdag 24 maart, samen met je ouders/verzorgers, tussen 09:00 en 15:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen.

Uiteraard vertellen we je alles over leren en werken in de (metaal)techniek en welke opleidingen op mbo-niveau daarbij horen in de richtingen precisietechniek/verspanen, constructie- en plaatwerktechnieken, lastechnieken, mechatronica en service & onderhoud. Maar ook welke opleidingsplaatsen in leerbedrijven we kunnen verzorgen en waar de ‘plus’ in BBL+ voor staat bij Metalent.

Ben je verhinderd die dag, maar ben je overtuigd dat techniek jou ligt? Dan plannen we op elk gewenst moment een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van de consulenten.

Een meeloopdag – bij MTEC+ of een van de bedrijven – voordat je een keuze maakt, behoort ook tot de mogelijkheden.