Play it COOL!-week

Ook dit jaar wil branchevereniging NVKL (koude-, klimaat- en warmtepomptechniek) samen met lidbedrijven en scholen weer extra aandacht vragen voor ons mooie vak en hier zoveel mogelijk kinderen/jongeren bekend mee maken. In 2023 volgden ruim 1000 kinderen een gastles op of rond 26 juni: World Refrigeration Day. Dat bleek een wat lastige datum, en er was ook behoefte aan wat meer ruimte qua dagen.

Dus:

Voor 2024 kiezen we voor 4-daagse Play it COOL! week van 25 tot en 28 maart 2024.

We willen graag dat op zo veel mogelijk scholen in deze week een gastles wordt gegeven en natuurlijk ook het door NVKL ontwikkelde Play it COOL! spel wordt gespeeld. Als een bedrijf graag een klas op locatie uit wil nodigen voor een gastles kan dat natuurlijk ook.

Onlangs hebben we deze actieweek in de nieuwsbrief van NVKL deze actieweek onder de aandacht gebracht https://www.nvkl.nl/nieuws/week-van-de-koeling-25-t-m-28-maart-2024

Wil jij ook voor leerlingen op een school in jouw regio een gastles over koude-, klimaat- en warmtepomptechniek en het Play it COOL! spel spelen met een van onze lidbedrijven tijdens deze mooie actieweek?  

Meld je aan via de NVKL website. Je kunt uiteraard zelf uit bestaande contacten een bedrijf uit onze branche vragen om de gastles te geven, maar je kunt ook aan NVKL vragen om een lidbedrijf uit de regio te benaderen.

De school en het bedrijf worden na aanmelding en koppeling bedrijf-school zichtbaar op de deelnemerskaart.  

We organiseren speciaal voor deze gelegenheid een online informatiesessie op donderdag 15 februari van 15:00 tot 16:00 uur of dinsdag 27 februari van 16.30 tot 17 uur waar Brenda Witzier en Michelle Hoogsteen van NVKL het een en ander zullen toelichten, en waar je al je vragen kunt stellen. Via de NVKL website kun je je hier voor aanmelden.

In de actieweek zullen we via social media met de hashtags #playitcool, #weekvandekoeling #myjobisthecoolest zoveel mogelijk aandacht te vragen voor onze actie.

Met vriendelijke groet,

NVKL

Brenda Witzier

Projectmanager onderwijs & arbeidsmarkt
www.nvkl.nl