Startbijeenkomst 1 september 2022

Op donderdag 1 september a.s. vindt de startbijeenkomst plaats met alle deelnemers aan de innovatiegroepen en verder iedereen die geïnteresseerd is! Het wordt een interactieve, interessante bijeenkomst, waarbij het onderwerp VR centraal staat. VR biedt leerlingen kansen om ervaring op te doen met het oefenen van procedures en handelingen, die anders gevaarlijk, kostbaar of ingewikkeld zijn om na te bootsen in een leeromgeving.

Om te ervaren, leren en toe te passen biedt STOHA in samenwerking met een drietal partijen een workshopmiddag VR aan. Tijdens deze hands-on workshop maak je kennis met de manier waarop je zélf aan de slag kunt. Bovendien kun je met het oog op vervolgsessies aangeven welke ondersteuning jij en jouw collega’s daar verder nog bij nodig hebben.  Een aantal scholen is al actief aan de slag en zou fijn zijn om deze ervaringen en kennis met anderen te delen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor deze gratis bijeenkomst: r.boekhoudt@rocmondriaan.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 – 14.40 uur:    Ontvangst en op flappen invullen:

                            1. Welke VR is aangeschaft?

                            2. Welke afspraken en acties zijn gemaakt?

                            3. Welke ervaring en kennis kun je delen?

                            4. Welke behoefte aan ondersteuning heeft de school?

14.45 – 15.15 uur:    Ronde 1 Workshops

15.20 – 15.50 uur:     Ronde 2 Workshops

15.55 – 16.25 uur:     Ronde 3 Workshops  

16.30 uur:               Afsluiting met hapje en drankje                       

17.30 uur                Einde bijeenkomst

Aanvang: 14.30 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje. Locatie: Techniek Innovatiehuis, ROC Mondriaan, Tinwerf 14 te Den Haag.