STOHA dag 1 juni: gezellig en interessant!

Donderdag 1 juni vond de jaarlijkse STOHA-middag plaats: met ongeveer 20 vertegenwoordigers vanuit de STOHA-scholen werden we ontvangen op het ISW Westland Vakcollege in Naaldwijk waar een heerlijke lunch op ons wachtte. Daarna volgden presentaties van Sjoerd Timmerman (locatiedirecteur) en Astrid van der Zon over de ontwikkelingen rond de Technotheek bij het ISW. Vervolgens konden we zelf aan de slag met VR-brillen, robots en andere tech-spullen in de Technotheek.

Om 15.00 uur werden wij op het gemeentehuis van Naaldwijk ontvangen door drie wethouders: Van der Stee, Varekamp en Goudswaard. Zij lichtten de plannen rond de Flora Campus toe. Wat een groot project!!!

Tenslotte werden wij door Arjo Riedijk van Weboma op de bouwplaats van het appartementencomplex De Dirigent welkom geheten en volgde een interessante rondleiding in het in aanbouw zijnde gebouw.

Het was o.i. een leuke, inspirerende middag! Voor volgend jaar staat de STOHA-dag in de planning op donderdag 30 mei 2024! Noteer maar alvast! 🙂

Aan de slag in de Technotheek ISW Westland Vakcollege
Bij De Dirigent in Naaldwijk