VR4VET event op 28 november a.s.

Neem deel aan dit inspirerende evenement over het ontketenen van de kracht van virtual reality en technolologisch versterkt leren!

🗓️ Datum: Tuesday, 28 November 2023
⏰ Tijd: 13:30 – 17:00 uur
📍 Locatie: IT Campus Rotterdam, Scheepsbouwweg 11, 3089 JW Rotterdam
🚗 Vrij parkeren

Het VR4VET-informatie-evenement, georganiseerd in nauwe samenwerking met het VR4VET-consortium en het Practoraat Cloud en Techniek , is speciaal ontworpen om loopbaanadviseurs en beroepsonderwijsdocenten te betrekken bij de fascinerende mogelijkheden die de technologie biedt. Samen streven we naar het versterken van de band tussen onderwijs, industrie en de bredere samenleving. Als u geïnteresseerd bent in het verkennen en benutten van deze grensverleggende mogelijkheden, mag u dit niet missen.

Ons evenement wordt mogelijk gemaakt door het VR4VET-project, een baanbrekend initiatief gefinancierd door de Europese Unie. Ons doel is om open-source Virtual Reality-toepassingen te ontwikkelen en training te bieden over hoe ze effectief kunnen worden geïntegreerd in loopbaanbegeleiding en educatieve processen.

Tijdens ons evenement kunt u deelnemen aan boeiende demonstraties van virtual reality-toepassingen die zijn ontworpen voor loopbaanbegeleiding en beginnersniveau beroepsonderwijs in de volgende sectoren:

  • De Blauwe Sector
  • Bouw
  • Installatie van Cloud-infrastructuur

Iedereen met interesse in dit boeiende onderwerp is welkom om deel te nemen. Het evenement is gratis toegankelijk, en we staan te popelen om u te verwelkomen.

Schrijf u vandaag nog in via dit inschrijfformulier en maak deel uit van deze spannende reis naar de toekomst van loopbaanbegeleiding en beroepsonderwijs met virtual reality.

Op onze website, www.VR4VET.eu , vindt u meer informatie over het project en hoe u deel kunt nemen. Hier kunt u alvast een voorproefje krijgen van wat u tijdens het evenement kunt verwachten.

Leonie van Haren
Projectleider Practoraat Cloud en Techniek, internationale projecten